Ju prezantojmë me versionin e ri 🎉

Eksploroni versionin më të ri të Gjirafa.com, një revolucion digjital me dizajn elegant, mundësi për të gjetur informacione të reja dhe një përvojë si kurrë më parë!

Kthehu Shiko shpalljet e ngjajshme

Këshilltare e shitjes me pakice

Orar i plote

Tjera

Prishtine

Kosove

Detajet

Data
03/04/2024 12:48

Pershkrimi

Këshilltare e shitjes me pakice 

Kërkesat:

• Të ketë shkollimin e mesëm të përfunduar
• Të ketë aftësi të mira të prezantimit, negocimit dhe të komunikimit ndërpersonal,
• Kandidatët me pervojë në shitje kane perparesi!

Detyrat kryesore:

• Të ofroj shërbim të shpejtë dhe efikas ndaj klientëve,
• Të njoh produktet e kompanisë dhe të ofroj klientëve informata të sakta,
• Të mbajë relacione profesionale me klientët dhe bashkëpunëtorët e kompanisë,
• Të përcjellë dhe monitoroj pagesat e klientëve,
• Punë të tjera të deleguara nga mbikëqyrësi direkt apo menaxhmenti.

Pozita ofrohet me kontratë afatgjate. Puna bëhet në ambient shumë modern me staf shumë profesional, familjar, dhe miqësor.

Për aplikim të dërgohet CV në e-mail adresen [email protected] Për detaje më të hollësishme kontaktoni në Viber +38344992304


Shpërndaje

Kontakt

[email protected]

+38344992304

Prishtine / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

[email protected]

+38344992304

Prishtine / Kosove

Kontakto me shpallësin