Ju prezantojmë me versionin e ri 🎉

Eksploroni versionin më të ri të Gjirafa.com, një revolucion digjital me dizajn elegant, mundësi për të gjetur informacione të reja dhe një përvojë si kurrë më parë!

Kthehu Shiko shpalljet e ngjajshme

Ofert Pune nga shtepija

Tjeter

Shitje

Drenas

Kosove

Detajet

Rroga

0

Data
19/04/2024 14:58

Pershkrimi

Dëshironi të keni një punë të punoni nga shtëpia ateher zgjidhja jemi ne!

Kontakto ne viber ne kete nr +38348327423

Pa dallim moshe e gjinie!

Ju mirpresim te jeni pjesë e jona!

Shpërndaje

Kontakt

048 327 423

Drenas / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

048 327 423

Drenas / Kosove

Kontakto me shpallësin