KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

PHP Developer

Orar i plote

Teknologji Informative - IT

Prishtine

Kosove

Detajet

Data
08/06/2020 21:21

Pershkrimi

We are hiring..


We need the following: PHP developer with knowledge of Wordpress and or Laravel.  Javascript experience would be beneficial.  Basic HTML & CSS knowledge is required.


Employment status is freelancer statusDiplomat dhe Certifikatat përcjellse duhet ti dërgoni në e-mailn [email protected] ne formatin PDF në gjuhen angleze.

Shpërndaje

Kontakt

[email protected]

+491743368511

Prishtine / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

[email protected]

+491743368511

Prishtine / Kosove

Kontakto me shpallësin