Ju prezantojmë me versionin e ri 🎉

Eksploroni versionin më të ri të Gjirafa.com, një revolucion digjital me dizajn elegant, mundësi për të gjetur informacione të reja dhe një përvojë si kurrë më parë!

Kthehu Shiko shpalljet e ngjajshme

Zhvillohu me ne

Tjeter

Shitje

Ferizaj

Kosove

Detajet

Rroga

0

Data
19/04/2024 14:58

Pershkrimi

Ofertë Pune

Kërkojmë agjent për shitje të produkteve online.

Kompania jonë për 6 vite operon në Kosovë/Shqipëri dhe Maqedoni.

Ne si kompani bëjmë shitjen e produkteve të ndryshme si:Veshmbashje,aksesorë të ndryshëm për meshkuj dhe femra.

Puna online nuk njef moshe apo gjini,pra kushdo mundet te aplikoj.

Pêr më shumë na kontaktoni në numrin +38344378382

Viber apo.whatsapp

Shpërndaje

Kontakt

044 378 382

Ferizaj / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

044 378 382

Ferizaj / Kosove

Kontakto me shpallësin