Ju prezantojmë me versionin e ri 🎉

Eksploroni versionin më të ri të Gjirafa.com, një revolucion digjital me dizajn elegant, mundësi për të gjetur informacione të reja dhe një përvojë si kurrë më parë!

Kthehu Shiko shpalljet e ngjajshme

Selling My 2020 Jeep Wrangler Unlimited Sport S 4WD

2020

10,000 - 14,999

Petrol / Gas

Automatik

Detajet

Çmimi

12,000 €

Lloji i Shpalljes
for sale
Lloji
Jeep Wrangler
Data
09/06/2024 00:13
Targa/E doganuar në
Kosove
Numri identifikues i automjetit(nr. i shasisë)

Pershkrimi

Full Option Used 2020 Jeep Wrangler Unlimited Sport S 4WD Very Clean Excellent Condition Accident free, Gulf specification and Affordable price $12,000 USD


Vehicle Details


Contact Name: Jerrod July

Email:[email protected]

Whatsapp Number: +35796390043

Body Style: SUV
Make: Jeep
Model:Wrangler
Year:2020
Trim:Unlimited Sport S 4WD
Body type:SUV
Exterior color:Bright White Clearcoat
Interior color:Black
Mileage:33,928
Fuel type:Gasoline


Contact Name: Jerrod July

Email:[email protected]

Whatsapp Number: +35796390043

Shpërndaje

Kontakt

[email protected]

51234567

besiana / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

[email protected]

51234567

besiana / Kosove

Kontakto me shpallësin