KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Vetura me qira Rent a car ''BESI''

2000

25,000 - 29,999

Dizel

Manual

Detajet

Çmimi

15 €

Lloji i Shpalljes
Shitet
Lloji
Volkswagen/VW Golf
Data
18/10/2021 23:11
Targa/E doganuar në
Kosove

Pershkrimi

leshojm vetura me qira prej 15,20,25,30,35,40,50 euro , nvaret prej kohes qe mirret dhe vetures se cilen e zgjedhni,
- posedojmë vetura Automatik dhe Manual
-veturat jan te gjitha me klim dhe ne gjendje te rregullt teknike.
-veturat jepen vetem prej 3 dit e ma shum.
kontakti 049237567 dhe ne viber si dhe permes E-mailit

Shpërndaje

Kontakt

[email protected]

+38349237567

Prishtine / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

[email protected]

+38349237567

Prishtine / Kosove

Kontakto me shpallësin