Ju prezantojmë me versionin e ri 🎉

Eksploroni versionin më të ri të Gjirafa.com, një revolucion digjital me dizajn elegant, mundësi për të gjetur informacione të reja dhe një përvojë si kurrë më parë!

Prizren

E SHTUNË, 13 PRILL 2024

19 °C

Qiell i pastër

Era:

Fllad i lehtë.

Drejtimi:

Veri

Lindja e diellit:

04:00:25

Perëndimi i diellit:

17:15:31

Moti në bashkëpunim me Institutin Meteorologjik Norvegjez