Ju prezantojmë me versionin e ri 🎉

Eksploroni versionin më të ri të Gjirafa.com, një revolucion digjital me dizajn elegant, mundësi për të gjetur informacione të reja dhe një përvojë si kurrë më parë!

Kthehu Shiko shpalljet e ngjajshme

Telemarketing Agent

Orar i plote

Call Center

Prishtine

Kosove

Detajet

Rroga

700 1500

Data
17/07/2024 18:55

Pershkrimi

Our company GeniusSolution is looking for a telemarketing agent.

You will beselected if you have:

-Excellent communication, interpersonal skills, and workexperience in the customer service sector;

-Good computer skills;

-Self-initiative and willingness to perform the task in aprofessional manner;

-Attention to detail and good organizational skills;

-A friendly nature and the ability to work in a team;

What we offer:

 

-Competitive salary based on your communication skills (basesalary + bonuses);

-An open, inspiring, and competitive work environment;

-Professional sales training;

-Personal development in sales, management, and marketing;

-And the opportunity for career advancement.

Open position:

 

Senior Agent FTD

-Salary from 700-1500 (base salary + bonuses)

Junior Agent

-Salary from 350-700 (base salary + bonuses)

Working hours:

No weekends

Monday to Friday

From 10:00-18:00

Location Prishtina

 

All candidates who meet therequired criteria will be invited to the interview via email.

NOTE: Applicants to send their CV at our human resourcesemail address with the subject “day shift Senior Agent or Junior Agent"email: [email protected]

Shpërndaje

Kontakt

[email protected]

049000000

Prishtine / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

[email protected]

049000000

Prishtine / Kosove

Kontakto me shpallësin