DREJTPËRDREJT

Gjirafa po pret lajme të reja...

Paraprake

Dënohet Sevdai Radogoshi- Qumili për rrahjen e motrës

Magjia e shtretërve të rrumbullakët

Para 6 minwww.ngjyra.com

Aktakuzë ndaj një personi për thyerje të kockës së kokës ndaj hajnit të Tyrbes

E tmerrshme: Në thertoret amerikane pulat ngrihen dhe zihen të gjalla

Dënohet Sevdai Radogoshi- Qumili për rrahjen e motrës (Video)

Para 11 minkallxo.com

Aktakuzë për shtetasin nga Venezuela i kapur me drogë në aeroportin e Shkupit

Para 11 minshqip.republika.mk

Ndërmarrja shoqërore Radiotelevizionit të Prishtinës kalon në pronësi të Drenasit

Para 13 minekonomiaonline.com

Aksidenti në Leskovc të Serbisë, identifikohet viktima e tretë (Video)

Para 13 minshenja.tv

Ferizaj, 72 aktakuza për një javë

Para 17 minindeksonline.net

Ngritët aktakuzë ndaj një personi

Para 17 mingazetablic.com

Kryesoret

MË TE KOMENTUARAT NË RRJETET SOCIALE

24 orët e fundit

TOP LAJMET ME VIDEO

Më shumë lajme