DREJTPËRDREJT

Gjirafa po pret lajme të reja...

Paraprake

Shqiptarët në Maqedoni nuk pranojnë zgjidhje me trashëgimi sllavo-maqedonase

Para 1 minwww.lexo.al

Pentagoni udhëzohet për të rritur aktivitetet ne Serbi, BiH, Kosovë dhe Maqedoni

Para 2 minkosova.info

Prokuroria heton dyshimet për keqpërdorim të biletave nga ish-ministrja Çitaku

Para 2 minwww.koha.net

Apostolova sot vizitojë Leposaviqin

Para 6 mininfokusi.com

Takim me shtypin e ditës 24 maj 2018

Para 7 minshqiptarja.com

Tsipras: Kemi treguar qartë që bisedojmë për emrat e propozuar nga Nimiç

Para 9 minwww.lexo.al

Përmes Asociacionit deri tek autonomia

Para 9 minwww.lexo.al

Auditori evidenton shkelje të shumta në Presidencë

Para 28 mininfokusi.com

A janë deputetët tonë intelektualë?

Para 29 minwww.syri.net

Auditori evidenton shkelje të shumta në Presidencë

Para 31 minwww.koha.net

Kryesoret

MË TE KOMENTUARAT NË RRJETET SOCIALE

24 orët e fundit

TOP LAJMET ME VIDEO

Më shumë lajme