DREJTPËRDREJT

Gjirafa po pret lajme të reja...

Paraprake

Recension i librit ”I Lumi Dom Shtjefën Kurti, Dëshmitar i Kishës Martire” i bashkautorëve Nikollë Loka dhe Nikolin Kurti

Para 1 ore kosova.info

NISMA distancohet nga anëtari i saj i për të cilin dyshohet se është një nga përfituesit e dy milion eurove

Para 3 ore ballkani.info

NISMA distancohet nga anëtari i saj i për të cilin dyshohet se është një nga përfituesit e dy milion eurove

Para 3 ore reporteri.net

Armend Smajli, mes teatrit e filmit (Video)

Para 3 ore koha.net

"Gegërishtja nuk është dialekt i asnjë gjuhe, gegërishtja është gjuha ma e vjetër e kontinentit"

Para 4 ore kultplus.com

Njofim nga Kuvendi i të Rinjve të Ferizajt

Para 4 ore gazeta.mk

Njofim nga Kuvendi i të Rinjve të Ferizajt

Para 4 ore botasot.info

Të premten, në Vjenë, promovohet libri „Pranverë e helmuar“ i autorit Hazir Mehmeti

Para 5 ore albinfo.ch

Pse u kryqëzua Ambasadori Qëndrim Gashi për ezanin në Kishën e Parisit (Video)

“The Champions”: Historia dhe teksti i himnit më të dashur në Europë (Video)

Para 6 ore gazetatema.net

Kryesoret

24 orët e fundit

Më shumë lajme