DREJTPËRDREJT

Gjirafa po pret lajme të reja...

Paraprake

GRUBI: Marrëveshja mes Maqedonisë së Veriut dhe Greqisë të jetë udhërrëfyes për Prishtinën dhe Beogradin

Para 2 min aktuale.mk

Turqia: Gati për luftë në Nago-Karabak, nëse Azerbajxhani na e kërkon

Para 7 min medial.mk

GRUBI: Jankullovska është në burg, ndërsa Gruevski në arrati por e pret burgu

Para 9 min indeks.mk

Grubi në RTK: Përkrahim transferimin e të burgosurve të rastit të Kumanovës në vendlindjen e tyre

Para 9 min indeks.mk

GRUBI: Marrëveshja mes Maqedonisë së Veriut dhe Greqisë të jetë udhërrëfyes për Prishtinën dhe Beogradin

Para 9 min gazeta.mk

​Ngjarjet e datës 22 tetor

Para 10 min bujanoci.net

GRUBI: BDI asnjëherë nuk ka ndërhyrë në proceset zgjedhore në Kosovë

Para 18 min indeks.mk

Turqia: Gati për luftë në Nago-Karabak, nëse Azerbajxhani na e kërkon

Para 18 min gazeta.mk

Digjet xhamia e vjetër në Magurë të Lipjanit, banorët fajësojnë azilantët

Para 25 min medial.mk

Grubi: Përkrahim transferimin e të burgosurve të rastit të Kumanovës në vendlindjen e tyre

Para 26 min koha.mk

Kryesoret

24 orët e fundit

TOP LAJMET ME VIDEO