DREJTPËRDREJT

Gjirafa po pret lajme të reja...

Paraprake

Sa janë të sigurta veturat Golf 2? (Video)

Para 10 min ina-online.net

Airbnb do të largohet nga Kina

Para 28 min botasot.info

Airbnb do të largohet nga Kina

Para 55 min panorama.com.al

Starbucks largohet nga Rusia

Para 1 ore aktuale.mk

Firefox dhe Thunderbird me probleme kritike sigurie

Para 1 ore mesazhi.com

Vitin e shkuar u shitën 6.6 milionë vetura elektrike

Para 1 ore koha.net

PHP 7.4.28

Para 7 ore gazetadita.al

Kompania Apple mund të nxjerrë në treg një makinë pa dritare

Para 11 ore kultplus.com

iPhone 14 thuhet se do të vijë me një kamerë të përparme më të mirë

Para 11 ore telegrafi.com

Një kopje e rrallë e Ford Mustang u gjet në një magazinë ku ai qëndroi "pa lëvizur" për 46 vjet (Video)

Para 12 ore telegrafi.com

Kryesoret

24 orët e fundit

Më shumë lajme