DREJTPËRDREJT

Gjirafa po pret lajme të reja...

Paraprake

Bechtel Enka tani ndërton autostradë edhe në Serbi

Para 16 orereporteri.net

Ekzekutivët Europianë të Telekomunikacionit i bëjnë thirrje BE-së të përqëndrohet tek shërbimet e reja digjitale.

Para 16 orejavanews.al

Programi IPARD II/ Shtyhet afati për dorëzimin e aplikimeve

Para 16 oretop-channel.tv

REPUBLIKA E SHQIPËRISË MINISTRIA E BUJQËSISË DHE ZHVILLIMIT RURAL AGJENCIA PËR ZHVILLIM BUJQËSOR DHE RURAL (Video)

Para 16 orepanorama.com.al

"Viva Fresh Store" skandalizon sërish qytetarët, gjendet mish i prishur në njërën prej marketeve

Para 16 orereporteri.net

Rama: Qeveria do japë 20 miliardë lekë për pasojat e tërmetit

Para 16 oretop-channel.tv

Ekzekutivët Europianë të Telekomunikacionit i bëjnë thirrje BE-së të përqëndrohet tek shërbimet e reja digjitale

Programi IPARD II, AZHBR shtyn afatin e aplikimit deri në datën 15 Janar 2020

Para 16 oregazeta-shqip.com

Shtyhet afati për dorëzimin e inventarit analitik për tatimpaguesit

Para 17 oreata.gov.al

Dëmet nga tërmeti, Rama: 20 miliardë lekë është fondi nga buxheti dhe donacionet

Para 17 orelajme.al

Kryesoret

MË TE KOMENTUARAT NË RRJETET SOCIALE

24 orët e fundit

TOP LAJMET ME VIDEO

Më shumë lajme